تاریخ : يکشنبه 25 تير 1396

پیام تسلیت اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت درگذشت مریم میرزا خانی نابغه ریاضی جهان

اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پیامی درگذشت اندوه‏بار مریم میرزاخانی، نابغه نامدار ریاضی ایرانی جهان را تسلیت گفت

از شمار دو چشم یک تن کم‎ ‎                                                                      وز شمار خرد هزاران بیش

باری دیگر، ناباورانه، چراغی در جهان دانش خاموش شد که به شرافت انسانی، اخلاق نیکو، سادگی و معرفت شهره بود و از همه مهم‌تر، نماد یک زن ایرانی که جهان به او افتخار می‌کرد. او که بزرگ بود و با تمام افق­ های باز نسبت داشت. او که به شیوة باران، پر از طراوت تکرار بود و به سبک درخت، میان عافیت نور منتشر شد.

درگذشت پروفسور مریم میرزاخانی، استاد ریاضیات دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، نخستین بانوی ریاضیدان و برندة مدال فیلدز معتبرترین جایزة دنیای ریاضیات، را به ملت شریف ایران، جامعة دانشگاهیان و خانوادة گرامی­ اش تسلیت عرض کرده و یادش را همیشه گرامی می داریم.

اداره کل حوزة ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای کشور

• در يکشنبه 25 تير 1396