تاریخ : دوشنبه 20 آذر 1396

اولین جلسه دکتر ابراهیم صالحی عمران با روسای مناطق و استانی

روسای مناطق و استانی دانشگاه فنی و حرفه ای عصر رور دوشنبه بیستم آذر ماه در اولین ساعات حضور دکتر ابراهیم صالحی عمران در دانشگاه نشست مشترکی جهت آشنایی، معارفه و ارائه پیشنهادات داشتند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، در این نشست که در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد دکتر صالحی ضمن تقدیر و تشکر از میهمان نوازی کارکنان بیان داشت:به امید خدا با همراهی کارکنان و دانشجویان به تحقق منویات مقام معظم رهبری و دولت خدمت گذار در پیشبرد آرمان های نظام از جمله اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خواهیم پرداخت.
وی افزود: برنامه های خوبی برای اعتلای دانشگاه در نظر داریم که از جمله آن می توان به تغییر الگوی نظام آموزشی، استقبال از تولیدات دانشجویی، بازاریابی و فروش محصولات اشاره کرد که با طراحی مناسب آن می توان بازده اقتصادی آموزش های مهارتی را افزایش داد.
رئیس انجمن آموزش عالی ایران تصریح کرد: متاسفانه امروز فضای دانشگاهی ما در کشور مهارتی نیست و این ضعف بسیار بزرگی در بدنه آموزش عالی است.
سرپَرست دانشگاه فنی و حرفه ای بیان داشت از طرح استانی شدن مراکز استقبال می کنم وی خاطر نشان کرد ارتباط علمی دانشگاه با سایر مراکز فنی و مهارتی در کشور گسترش پیدا خواهد کرد.
گفتنی است در پایان این نشست روسای مراکز به معرفی و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
  • در دوشنبه 20 آذر 1396
  • در دوشنبه 20 آذر 1396