تاریخ : سه شنبه 19 دي 1396

پذیرش دانشجو (تکمیل ظرفیت)

بنابر گزارش روابط عمومی،دانشکده فنی و حرفه ای تبریز در رشته های زیر بصورت تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد علاقه مندان می توانند تا مورخه 96/11/15 با در دست داشتن مدارک جهت ثبت نام به این دانشکده مراجعه نمایند. 1- مهندسي تكنولوژي تأسيسات حرارتي و برودتي 2- مهندسي تكنولوژي ساخت و توليد – قالبسازي 3- مهندسي تكنولوژي ساخت و توليد - ماشين ابزار 4- مهندسي تكنولوژي طراحي و نقشه كشي صنعتي 5- الكترونيك - الكترونيك عمومي 6- ساخت و توليد – قالبسازي 7- ساخت و توليد - ماشين ابزار 8- ساختمان - كارهاي عمومي ساختمان 9- صنايع فلزي – جوشكاري 10- كنترل كيفي خودرو 11- نقشه كشي عمومي - نقشه كشي و طراحي صنعتي
به اطلاع می رساند دانشکده فنی و حرفه ای تبریز در رشته های زیر بصورت تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد علاقه مندان می توانند از مورخه صدور اطلاعیه تا مورخه 15/11/96 با در دست داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام به این دانشکده مراجعه نمایند.
1-    مهندسي تكنولوژي تأسيسات حرارتي و برودتي
2-    مهندسي تكنولوژي ساخت و توليد – قالبسازي
3-    مهندسي تكنولوژي ساخت و توليد - ماشين ابزار
4-    مهندسي تكنولوژي طراحي و نقشه كشي صنعتي
5-    الكترونيك - الكترونيك عمومي
6-    ساخت و توليد – قالبسازي
7-    ساخت و توليد - ماشين ابزار
8-    ساختمان - كارهاي عمومي ساختمان
9-    صنايع فلزي – جوشكاري
10-    كنترل كيفي خودرو
11-    - نقشه كشي عمومي - نقشه كشي و طراحي صنعتي
مدارک مورد نیازمقطع کاردانی:
1- اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه سال‌ 1396.
2- اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.
3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ کپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
4- اصل کارت ملی و دو برگ تصویر پشت و روی آن.
4- شش قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.
5- مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران).
 6- ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود)
مدارك مورد نياز مقطع کارشناسی:
1- اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن.
2- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.
3- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري.
4- مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (براي برادران).
5- اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.
6- اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم).
7- اصل ‌حكم ‌استخدامي و يا گواهي كارمندان رسمي و يا پيماني وزارتخانه‌ها‌، سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي.

• در سه شنبه 19 دي 1396