تاریخ : يکشنبه 31 فروردين 1393

همایش علمی پژوهشی خلیج فارس يكشنبه 14 ارديبهشت 1393

دانشگاه تربت حيدريه در نظر دارد به مناسبت دهم ارديبهشت روز ملي خليج فارس به منظور تحقق اهداف فرهنگي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در جهت حفظ تماميت ارضي و پاسداشت اركان هويتي و نيز شناخت و بررسي ابعاد سياسي، اجتماعي و فرهنگي خليج فارس، همايش علمي –پژوهشي خليج فارس را برگزار نمايد.

همايش علمي پژوهشي خليج فارس

يكشنبه 14 ارديبهشت 1393

دانشگاه تربت حيدريه در نظر دارد به مناسبت دهم ارديبهشت روز ملي خليج فارس به منظور تحقق اهداف فرهنگي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در جهت حفظ تماميت ارضي و پاسداشت اركان هويتي و نيز شناخت و بررسي ابعاد سياسي، اجتماعي و فرهنگي خليج فارس،  همايش علمي پژوهشي خليج فارس را برگزار نمايد.

اين همايش به بررسي مسائل فرهنگي، اجتماعي، تاريخي و باستان شناسي، جغرافيايي و محيط زيست، فرهنگ، هنر و معماري خليج فارس مي پردازد و بر اين اساس از تمامي علاقه‌مندان، دانشجويان و پژوهشگران مطالعات حوزه‌هاي مرتبط با خليج‌فارس، دعوت مي شود تا مقالات خود را به دبيرخانه همايش به نشاني ايميل persiangulf@torbath.ac.ir اين آدرس ايميل توسط spambots حفاظت مي شود. براي ديدن شما نياز به جاوا اسكريپت داريد ارسال نمايند.

محورهاي همايش

-         تاريخ و باستان شناسي خليج فارس

-         فرهنگ، هنر و معماري خليج فارس

-         اقتصاد و انرژي خليج فارس

-         ابعاد سياسي اجتماعي خليج فارس

-         جغرافيا و محيط زيست خليج فارس

تاريخ هاي مهم

-      مهلت ارسال چكيده مقالات:7 ارديبهشت 1393

-      داوري و اعلام نتايج:10 ارديبهشت1393

-      آخرين مهلت ثبت نام در همايش جهت علاقه مندان:13 ارديبهشت 1393

شرايط ارزيابي مقالات:

-      - مقالات ارسالي بايد پيرامون يكي از موضوعات و محورهاي همايش باشد.

-      - مسئوليت حقوقي ،صحت علمي و ويرايش مقالات بر عهده نويسنده و يا نويسندگان مي باشد.

-      - مقالات پذيرفته شده در صورت امكان در كتاب مجموعه مقالات چاپ خواهد شد.

-      - حتما نام و نام خانوادگي كد ملي - درجه تحصيلي شغل - نشاني دقيق و خواناي پستي منزل، محل كار، نشاني پست الكترونيكي، شماره تلفن هاي ثابت و همراه را در برگه جداگانه ضميمه مقاله ارسالي فرماييد.

توجه: جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس http://www.cthu.ir/همايش-هاي-آتي/همايش-علمي-پژوهشي-خليج-فارس.html مراجعه فرماييد.

• در يکشنبه 31 فروردين 1393