تاریخ : سه شنبه 14 شهريور 1391

فراخوان عمومی برای جذب اعضاء هیأت علمی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در شهریور91

با سلام و احترام؛ با عنایت به فراهم شدن زمینه‌های جذب اعضاء هیأت علمی این دانشگاه، که نخستین بار تحت عنوان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای صورت می‌گیرد و ضمن تبریک این رویداد مبارک به آحاد جامعه علمی کشور و به‌ویژه کارکنان، استادان و دانشجویان این دانشگاه، به اطلاع می‌رساند:
بخشنامه ها معاونت آموزشی دوشنبه 13 شهریور 1391

اطلاعیه شماره1

با سلام و احترام؛

سایت مرکز جذب وزارت متبوع به نشانی؛Jazb.Msrt.Ir
از تاریخ 13/06/91 آماده بارگذاری اطلاعات مربوط به متقاضیان داوطلب شرکت در فراخوان شهریور 91 جذب اعضاء هیأت علمی دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای می‌باشد. بنابراین کلیه عزیزانی که متقاضی شرکت درفراخوان مذکور می‌باشند، می‌بایست ضمن مراجعه به سایت مربوط، نسبت به درج اطلاعات لازم اقدام نمایند. بدیهی است درخواست افرادی که بنابه هر دلیل در سامانه فراخوان جذب ثبت‌نام نکرده باشند، قابل بررسی نخواهد بود.
داوطلبان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از معیارهای امتیازدهی ویژه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای می‌توانند به اطلاعیه‌هایی که در آینده برروی سایت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای (معاونت آموزشی) و مرکز جذب هیأت علمی نصب می‌شود، مراجعه نمایند.
                                                   روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای

• در سه شنبه 14 شهريور 1391