تاریخ : چهارشنبه 29 فروردين 1397

شورای فرهنگی و اجتماعی

بنابر گزارش روابط عمومی ، شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر غلامرضا کیانی در محل ساختمان ریاست برگزار گردید
در این جلسه آئین نامه برگزاری بیست و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت، اردوهای علمی و فرهنگی دانشجویی ، برنامه ریزی برای بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران و ... طرح گردید دکتر غلامرضا کیانی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با تاکید بر اجرای مدون برنامه های فرهنگی ابراز داشتند اجرای امور فرهنگی باید طوری مدیریت گردد که نقصی در برگزاری کلاسهای دانشگاه بوجود نیاورد و مراکز بطور متمرکز در اجرای امور فرهنگی دانشگاه عمل نمایند .
شورای فرهنگی اجتماعی دانشگاه با حضور ریاست ، معاونین ، روسای ادارات امور فرهنگی و دانشجویی و تربیت بدنی و...در خصوص مسایل کلان فرهنگی و دانشجویی تشکیل میگردد، جلسه با تبادل نظر درخصوص مباحث مطروحه به کار خود پایان داد
  • در چهارشنبه 29 فروردين 1397
  • در چهارشنبه 29 فروردين 1397