تاریخ : جمعه 7 ارديبهشت 1397

سفر معاونت محترم پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

بنابر گزارش روابط عمومی ، آقای دکتر رضا زنگنه مطلق معاونت پزوهشی وفناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بازدید بعمل آوردند ...
در این سفر ، دکتر زنگنه مطلق به همراه دکترغلامرضاکیانی،رییس دانشگاه فنی وحرفه ای- استان آذربایجان شرقی از بخش های مختلف دانشگاه فنی وحرفه ای (تبریز)اعم از نمایشگاه دستاوردهای علمی دانشگاه ، آمفی تئاتر ،سالن های ورزشی،کارگاه ها ، آزمایشگاه ها و... بازدید نمودند. ایشان در بازدید ازاستان آذربایجان شرقی در مراسم اختتا میه مسابقات فوتسال دانشجویان درسالن ورزشی دانشگاه شرکت نمودند و ضمن اهدای جوایزبه تیم های برتراز برگزار کنندگان مسابقات تقدیر و تشکر کردند. در ادامه بازدیدازاستان، نشست صمیمی با اعضای هیات علمی دانشگاه داشتند .دکترزنگنه مطلق در این دیدار سیاست های معاونت پژوهشی را اعلام کرده وخواستار ارائه طرح های تحقیقاتی با درجه کیفی بالا از طرف هیات علمی دانشگاه شدندودر خصوص فصلنامه پژوهشی دانشگاه مطالب مبسوطی ارائه نمودندلازم بذکراست که جلسه بااعضای هیات علمی با پرسش و پاسخ و تبادل نظر به کار خود پایان داد. ایشان در طی سخنانی خواستار بروز رسانی کارگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی با مدنظر قرار دادن سیاست های مالی دانشگاه شدند.معاون پژوهشی دانشگاه فنی وحرفه ای کشوربه همراه دکترغلامرضا کیانی رییس استانی از دیگر مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان بازدید نموده و از نزدیک با اهم فعالیت ها و رشته های تحصیلی این مراکز آشنا شدند.
نکته حائز اهمیت شرکت در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با دانشگاه تبریز بود که در خصوص تبادل دانشجو، استفاده از امکانات این دو دانشگاه مسائلی مطرح شد که معاونت پژوهشی دانشگاه تبریز نیز استقبال خود را از این همکاری متقابل اعلام نمودند.
ونکته دیگر این که ، درخصوص سامانه ساماندهی اساتید تو سط معاونت آموزشی دانشگاه فنی وحرفه ای استان گزارش مبسوطی ارائه شدو این سامانه در جهت تسهیل دسترسی به اطلاعات اساتید و ... برای اولین بار در سطح کشورتوسط دانشگاه فنی حرفه ای استان طراحی و ارائه شده است .
در پایان سفر دکترزنگنه مطلق ضمن ابراز خرسندی ازفعالیت های انجام گرفته درسطح مراکزاستان ، در جلسات مختلف هیات رئیسه دانشگاه فنی وحرفه ای استان شرکت نموده و درباره مسائل و مشکلات پژوهشی و پیشبرد اهداف و سیاست های کلی معاونت پژوهشی به بحث و بررسی مسائل مطروحه پرداختند.
  • در جمعه 7 ارديبهشت 1397
  • در جمعه 7 ارديبهشت 1397