تاریخ : يکشنبه 3 تير 1397

پذیرش بدون کنکور دوره کاردانی دانشگاههای فنی و حرفه ای

بنابر گزارش روابط عمومی ، پذیرش دانشجو در تمامی رشته های دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای بدون آزمون شد.

بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، پذیرش دانشجو در تمامی رشته های دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای بدون آزمون شد.

بر اساس مصوبه دهمین جلسه شورای سنجش ، پذیرش دانشجو در تمامی رشته های دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای  سال ۹۷ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) صورت خواهد گرفت و برای هیچیک از رشته های امتحانی، آزمون برگزار نخواهد شد.

ثبت نام پذیرش دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای  سال ۱۳۹۷ از یکشنبه ۶ خرداد آغاز شده است و فرصت ثبت نام و انتخاب رشته تا ۱۲ خرداد ۹۷ ادامه دارد.

اطلاعات ثبت نامی داوطلبان در روزهای ۶ تا ۱۲ خرداد و ۸ تا ۱۲ مرداد ۹۷ بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش برای مشاهده یا ویرایش اطلاعات قرار خواهد گرفت و در صورت نیاز به ویرایش هرگونه اطلاعات داوطلبی، این کار منحصراً بصورت اینترنتی انجام می شود

نتایج نهایی دهه آخر شهریورماه ۱۳۹۷ اعلام و کارنامه نهایی پذیرش دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای سال ۱۳۹۷ در هفته آخر مهرماه منتشر می شود.

• در يکشنبه 3 تير 1397