تاریخ : شنبه 13 ارديبهشت 1393

آينده كشور در حوزه آموزش عالي فني و حرفه اي روشن و اميدوار كننده است .

دكتر مسعود شفيعي ؛سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي طي سخناني در جمع تعدادي از مشاورين و مسوولين اين دانشگاه ،مراكز آموزش عالي را يكي از اركان اصلي كشور دانست و با اشاره به رسالت اين مراكز در تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد افزود :

آينده كشور در حوزه آموزش عالي فني و حرفه اي روشن و اميدوار كننده است

باسمه تعالي

وظيفه همه ما حركت در مسير پيشرفت و تعالي كشور است و نبايد فرصت هاي به دست آمده را ناديده گرفت .

به گزارش اداره كل روابط عمومي دانشگاه فني و حرفه اي دكتر شفيعي وظيفه مشاورين را مهم و تأثير گذار دانست و گفت : مشاورين بايد با نگاهي علمي و با تدبير و آينده نگري و رعايت همه جوانب نظرات خود را منعكس تا تصميم مناسب اتخاذ شود .وي تغييرات مديريتي را امري طبيعي دانست و در عين حال تأكيد كرد : نبايد براي تغييرات عجله و شتاب كرد همه كارها بايد با بررسي دقيق و ملاحظات اخلاقي صورت پذيرد .سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي در همين ارتباط گفت : البته تغييرات ضروري به دور از سوگيريهاي سياسي و جناحي انجام خواهد شد و از كساني كه با سياست هاي دانشگاه و برنامه ي دولت تدبير و اميد همراه هستند بهره بيشتري خواهيم برد .

دكتر شفيعي در بخش ديگري از سخنان خود مسوولين ستادي و روساي مراكز را به تلاش و جديت ،برنامه ريزي ،حركت در مسير قانون و كار علمي ،پرهيز از اختلاف افكني و ��ايعه پراكني ،مدارا و ارتباط صميمي با دانشجويان ،كاركنان و استادان دعوت كرد و گفت : شأن دانشگاه و مراكز وابسته به آن بسيار بالاست و مردم انتظار دارند اين مراكز به بهترين شكل اداره شود .

وي افزود : فرزندان اين مردم در اختيار ما هستند و بايد نسبت به نيازهاي تربيتي و علمي و مهارتي آنها به شايستگي اقدام شود .كم كاري و سهل انگاري از هيچ كس پذيرفته نيست .البته اكثر مراكز ما داراي شرايط خوبي هستند اما اگر خداي نكرده ،مركزي به اين موارد كم توجه است بايد خود را اصلاح كند .وي در پايان آينده كشور در حوزه آموزش عالي فني و حرفه اي را روشن و اميدوار كننده دانست و گفت : اميدوارم با تلاش و كوشش همه مسوولين دانشگاه و مراكز سراسر كشور شاهد پويايي و موفقيت روز افزون باشيم .

روابط عمومي دانشگاه فني و حرفه اي

• در شنبه 13 ارديبهشت 1393