تاریخ : سه شنبه 16 ارديبهشت 1393

امام‌جمعه‌ تبریز: راه و منش شهید مطهری باید در دانشگاهها الگوسازی شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: ضروری است راه و منش شهید مطهری در دانشگاه ها پیاده و الگوسازی شود.

امام‌جمعه‌ تبریز:

راه و منش شهید مطهری باید در دانشگاهها الگوسازی شود

آیت الله محسن مجتهد شبستری شامگاه یکشنبه در آیین تجلیل از استادان نمونه دانشگاه تبریز افزود: شهید مطهری در زمان خویش با نوشتن کتاب هایی همچون اجرای تفکر اسلامی، آشنایی با علوم اسلامی، اصول فلسفه و روش رئالیسم در مقابل بسیاری از جریان های انحرافی ایستاد.

وی با اشاره به اسلامی شدن دانشگاه ها گفت: استادان در این راستا در خط مقدم قرار دارند که با تعلیم و تربیت دانشجویان می توانند آنها را در مسیر درست هدایت کنند.

آیت الله مجتهدشبستری تاکید کرد: دانشجویان آینده سازان کشور هستند و ضروری است در مسیر درست هدایت و تربیت شوند.

وی اظهار کرد: معلمان و استادان ادامه دهنده راه انبیا هستند که با تعلیم و تزکیه به بشریت خدمت می کنند و در این خصوص مسوولیت سنگینی بر عهده دارند.

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: ضروری است به مسایل اخلاقی و دینی در کنار تعلیم علم و دانش توجه ویژه ای شود.

• در سه شنبه 16 ارديبهشت 1393
  • توسط مدیر سایت