تاریخ : شنبه 11 اسفند 1397

بازدید امام جمعه میانه از کارخانه گیربکس سازی شرکت میانرو

حجت الاسلام والمسلمین محمدی؛ امام جمعه محترم میانه به منظور دیدار با مدیرعامل جدید و کارگران کارخانه گیربکس سازی شرکت میانرو از این کارخانه بازدید کرد.
در این بازدید امام جمعه میانه با حضور در بین کارگران مشغول بکار در خط تولید ضمن گفتگوی صمیمی با کارگران و قرار گرفتن در جریان مشکلات آنها، با محصولات تولید شده در این کارخانه نیز آشنا شدند. سپس نماز جماعت در نمازخانه کارخانه به امامت حجت الاسلام محمدی برگزار شد.امام جمعه میانه همچنین طی جلسه ای با مدیران شرکت میانرو، از مهندس تعطیلی مدیرعامل جدید شرکت خواست به منظور ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه برای دستیابی به دانش فنی جدید و کاربردی کردن آن در صنعت همکاری تنگاتنگی با دانشکده دولتی فنی و حرفه ای میانه که دارای رشته مکانیک خودرو در مقطع کاردانی و کارشناسی می باشد داشته باشند.مهندس تعطیلی هم ضمن استقبال از این پیشنهاد اعلام آمادگی کرد تفاهم نامه همکاری بین رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه با مدیریت شرکت میانرو در آینده نزدیک منعقد گردد.
  • در شنبه 11 اسفند 1397