تاریخ : دوشنبه 26 فروردين 1398

مراسم جشن و سرور اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم جشن و سرور به مناسبت اعیاد شعبانیه در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور هیات رئیسه دانشگاه، کارکنان و دانشجویان برگزار شد. در این مراسم معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خیر مقدم و تبریک اعیاد شعبانیه در وصف وظیفه دانشجویان و منتظران حضرت قائم آل محمد (ص) مطالبی را ارائه نمودند و ایشان با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) رسالت و وظایف دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به رونق تولید مطالبی را بیان داشتند. در ادامه این مراسم حضرت حجه الاسلام و المسلمین از خطیبان مشهور تبریز به ارائه سخنرانی پرداختند و از وظایف شیعیان نسبت به برگزاری مراسم جشن و سرور و منظر واقعی نسبت به امام خویش مطالبی را بیان نمودند. مراسم با مولودی خوانی یکی از طلاب حوزه علمیه تبریز ادامه یافت و با هنرنمایی هنرمند عزیز جناب آقای فرشباف خاتمه یافت. در پایان به تعدادی از دانشجویان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.
  • در دوشنبه 26 فروردين 1398