تاریخ : چهارشنبه 28 فروردين 1398

حضور دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در نمایشگاه توانمندی های علمی، تحقیقاتی و فرهنگی دانشگاههای ترکیه ای دانشگاههای قفقاز

اجلاس دانشگاههای ترکیه ای عضو اتحادیه دانشگاههای منطقه قفقاز به پیشنهاد رئیس این اتحادیه، پروفسور رمضان کورکماز امسال در ایران و دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد. بیش از ۱۵ تن از روسای دانشگاههای ترکیه بهمراه معاونان و نیز رئیس اتحادیه در این اجلاس شرکت خواهند داشت. همزمان با برگزاری اجلاس در روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه سال جاری نمایشگاه توانمندی های علمی، تحقیقاتی و فرهنگی این دانشگاهها جهت معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های موجود برپا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به نمایندگی از دانشگاه فنی و حرفه ای ایران بهمراه شماری از دانشگاههای ایران در این اجلاس و نمایشگاه حضور خواهند داشت. این حضور در کنار معرفی توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه ای کشور جهت گسترش همکاری های علمی، آموزشی و تبادلات استاد و دانشجو صورت می گیرد.

• در چهارشنبه 28 فروردين 1398