تاریخ : چهارشنبه 28 فروردين 1398

حضور ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در ضیافت نهار دانشجویی آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، سالن سلف سرویس آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا تبریز امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه یک میهمان ویژه داشت.
آقای دکتر احد بهشتی اصل که برای شرکت در مراسم جشن نیمه شعبان به آموزشکده الزهرا دعوت شده بود با حضور در جمع دانشجویان این مرکز و صرف نهار دانشجویی، از نزدیک در جریان وضعیت پخت و کیفیت مواد مصرفی قرار گرفتند. ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همچنین ضمن استماع صحبت های برخی از دانشجویان، توصیه های لازم جهت ارتقای کیفیت خدمات عرضه شده را ابراز داشتند. گفتنی است در طی چند ماه گذشته با هزینه کرد یک میلیارد ریال نسبت به بازسازی سالن غذاخوری آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا  و تعمیر و نصب میز و صندلی های جدید آن اقدام شده است.
  • در چهارشنبه 28 فروردين 1398
  • در چهارشنبه 28 فروردين 1398