تاریخ : سه شنبه 3 ارديبهشت 1398

دکتر کریمی: انجمن های علمی باید خلاقیت های ذهنی دانشجویان را پرورش داده و در مسیر صحیح هدایت کنند

جلسه انجمن های علمی دانشکده فنی و حرفه ای میانه با موضوع بررسی برنامه های اجرا شده ی انجمن های علمی در شش ماهه دوم سال 97 با حضور دکتر کریمی؛رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس فتحی؛مدیر گروه رشته های فنی و مسئول انجمن های علمی دانشکده، گزارشی از برنامه های اجرا شده و برنامه های پیش روی انجمن ها را ارائه کرد.وی برگزاری سمینارهای علمی در موضوعات مختلف مرتبط با فن آوری های نوین و کارآفرینی،چاپ نشریه داخلی در رشته مکانیک خودرو و بازدیدهای علمی از مراکز صنعتی شهرستان را از جمله این برنامه ها عنوان کرد.مهندس فتحی گفت: هماهنگی های لازم با کارخانه گیربکس سازی میانه جهت انعقاد تفاهم نامه مشترک با دانشکده فنی و حرفه ای انجام شده است که با این تفاهم نامه، همکاری های علمی و آموزشی و اجرای دوره های آموزشی و کارورزی جهت انتقال دانش فنی و استفاده تجربیات، ما بین دانشکده و کارخانه گیربکس سازی انجام خواهد شد.
دکتر کریمی؛رئیس اموزشکده میانه هم ضمن قدردانی از تلاش های انجمن های علمی، خواستار تقویت انجمن ها و تشویق دانشجویان به حضور موثر در این انجمن ها شد.وی رسالت مهم دانشکده فنی و حرفه ای را تربیت تکنسین های مبتکر و ماهر جهت تأمین نیروی انسانی صنایع دانست که انجمن های علمی می توانند با پرورش خلاقیت های ذهنی دانشجویان آن ها را در مسیر صحیح خود هدایت کنند.
  • در سه شنبه 3 ارديبهشت 1398