تاریخ : يکشنبه 4 خرداد 1393

جزئیات برنامه افتتاحیه نمایشگاه فناوری های نوین وپیشرفته تبریز

مراسم دومین نمایشگاه توانمندی های فناوری های نوین و پیشرفته تبریز ساعت 16 روز سه شنبه ششم خرداد درمحل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار خواهد شد.

جزئیات برنامه افتتاحیه نمایشگاه فناوری های نو تبریز

این آیین با حضور فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری ، ستاری معاون ریییس جمهور، استاندارآذربایجان شرقی و شماری از مقام های اجرایی ، علمی ، دانشگاهی کشور حضور خواهند داشت .

دراین مراسم جبار زاده استاندار آذربایجان شرقی، رضا رحمانی نماینده مردم تبریز، اسکو آذرشهر، فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور سخنرانی خواهند کرد.

این نمایشگاه با هدف بسترسازی برای تکمیل چرخه علم تا فناوری و فناوری تا تجاری سازی و نیز شناسایی توانمندی های علمی و پژوهشی و فناوری استان و نیز زمینه سازی برای توسعه صادرات دانش فناوری و تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیاد به همت استانداری آذربایجان شرقی برگزار می شود.

صندوق مالی توسعه تکنولوژی ، موسسه خدمات فناوری تا بازار، پارک فناوری پردیس(فن بازار ایرانیان)، گروه سرمایه گذاری کار آفرینی سیمرغ آریا، شرکت فرابورس ایران، صندوق شکوفایی و نو آوری، صندوق ضمانت صادرات ایران و موسسه توسعه فناوری زلزله شناسی بصیران و پایگاه خبری تحلیلی نصر نیوز از جمله حامیان این نمایشگاه هستند.

دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته ایران – تبریز ششم لغایت نهم خرداد ماه ازساعت15بعدازظهرالی21شب در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برپا خواهد شد.

گفتنی است غرفه دانشگاه فنی وحرفه ای در سالن پروین اعتصامی غرفه 35 می باشدکه ازتمامی اساتید ودانشجویان عزیزجهت بازدیددعوت به عمل می آید.

• در يکشنبه 4 خرداد 1393
  • در دوشنبه 5 خرداد 1393