تاریخ : دوشنبه 30 ارديبهشت 1398

گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی

به مناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان در نشستی با کارکنان روابط عمومی آموزشکده هاو دانشکده های دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی به نقش و اهمیت این واحد در ارتقاِء و موفقیت دانشگاه تاکید و از تلاش های صادقانه کارکنان این حوزه تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه استان، دکتر احد بهشتی اصل در این آیین با اشاره به نقش، جایگاه و منزلت روابط عمومی ها در هر دستگاه و سازمان اظهار داشت: روابط عمومی ها به‌عنوان مشاور و امین سیستم و پل ارتباطی بین مردم و مسئولان نقش مهمی در برنامه ریزی ها، تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های راهبردی دانشگاه برعهده دارند.
وی در ادامه، اطلاع رسانی، ترغیب و مشارکت جویی را از دیگر وظایف مهم روابط عمومی ها برشمرد و یادآور شد: روابط عمومی ها نقش تاثیرگذار و تعیین کننده ای در ارتقای همه جانبه دستگاه ها و سازمانهای خود ایفا نمایند.
 احد بهشتی اصل بیان داشت: اطلاع رسانی درست و به موقع، شفاف سازی، حفظ اسرار سازمان و مخاطبان و ... را از دیگر وظایف روابط عمومی ها بیان کرد.
در این آیین که در دفتر رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان برگزار شد؛ همکاران فعال درحوزه روابط عمومی آموزشکده ها و دانشکده های استان با ارایه گزارش کوتاهی از عملکرد خود درحوزه روابط عمومی ها مطالبی را بیان داشتند. درانتهای این مراسم باتقدیم لوح تقدیر از زحمات همکاران روابط عمومی استان تقدیر گردید.
  • در دوشنبه 30 ارديبهشت 1398