تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1393

استاندار آذربایجان شرقی از وزارت ارتباطات خواستار شد هیئت علمی دانشگاه‌های ما با وجود محدودیت‌ها، آماده و پای کار هستند

اسماعیل جبارزاده در جلسه کمیته تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: آذربایجان شرقی می‌تواند تمام برنامه‌ها و سیاست‌هایی را که به نفع کشور است، به عنوان استان پایلوت اجرا کند.

استاندار آذربایجان شرقی از وزارت ارتباطات خواستار شد

هیئت علمی دانشگاه‌های ما با وجود محدودیت‌ها، آماده و پای کار هستند

وی با بیان این که بخش خصوصی این استان بسیار فعال است، افزود: با وجود این که سودآوری سرمایه‌گذاری در بخش آی تی گاهی دور از دسترس به نظر می‌رسد اما بخش خصوصی آذربایجان شرقی با اندکی حمایت آماده همراهی در این زمینه است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مجموعه این استان اعم از دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی آماده اجرای تمام و کمال برنامه‌های دولت هستند.

جبارزاده با اشاره به این که هیئت علمی دانشگاه‌های ما با وجود محدودیت‌ها، آماده و پای کار هستند، افزود: دانشگاه‌های استان آمادگی دارند در صورت اختصاص اعتبار، طرح‌های پژوهشی مورد نیاز وزارت ارتباطات در حوزه آی‌تی را انجام دهند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به این که شرکت‌های دانش‌بنیان نوعاً بنیه مالی ضعیفی دارند، خواستار کمک‌های مالی دولت به این شرکت‌ها در حوزه آی‌تی شد.

• در يکشنبه 11 خرداد 1393
  • در يکشنبه 11 خرداد 1393