تاریخ : چهارشنبه 1 خرداد 1398

برگزاری همایش موفقیت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، به همت انجمن های علمی دانشجویی برق، کامپیوتر و معماری دانشگاه فنی و حرفه ای استان، اولین همایش موفقیت با سخنرانی استاد سید وحید هاشمی، کارشناس ارشد روانشناسی و مستری NLP آلمان در سالن دانش این دانشگاه برگزار گردید.
استاد هاشمی در این همایش که با استقبال چشمگیر دانشجویان دختر و پسر آموزشکده ها و دانشکده های دانشگاه استان همراه بود اظهار داشتند: موفقیت به سراغ انسان ها نمی آید و برای موفق شدن می بایست تلاش، کوشش و اراده قوی داشته باشیم. ایشان با بیان اینکه باورها نقش عمده و اصلی در موفقیت یا شکست یک انسان بازی می کنند گفتند: باورهای مثبت به همراه اراده قوی می تواند مسیر رسیدن به موفقیت را هموار سازد.
این استاد روانشناس توصیه کردند: هدف گذاری و داشتن برنامه ریزی لازمه اصلی برای رسیدن به رویاهاست و ترس عامل شکست است. هر فرد باید برای دستیابی به قله پیروزی هایش ترس ها و باورهای اشتباه خود را بشناسد و آنها را اصلاح نماید که با این کار اعتماد به نفس او بالا خواهد رفت. باید توجه نمود که اولین و
اصلی ترین لازمه دستیابی به موفقیت داشتن اعتماد به نفس ماندگار و قدرت تصمیم گیری صحیح است. ایشان به نقش برگزاری اینگونه همایش ها در امر موفقیت اشاره و عنوان کردند: شرکت در کارگاههای آموزشی و مشاوره با اساتید این حوزه می تواند ما را به سرعت و کمترین خطا در مسیر مستقیم موفقیت قرار دهد.

• در چهارشنبه 1 خرداد 1398
  • در چهارشنبه 1 خرداد 1398