تاریخ : جمعه 24 خرداد 1398

برگزاری آزمون کنکور کارشناسی ارشد سال 98 در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

همزمان با سایر نقاط کشور، آزمون کنکور کارشناسی ارشد سال 98 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه 23 و 24 خرداد ماه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، همانند سالهای قبل دانشگاه فنی و حرفه ای استان اینبار نیز میزبان داوطلبان ورود به تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بود. در طی دو روز برگزاری آزمون کنکور کارشناسی ارشد در این دانشگاه 3400 داوطلب در 15 کد رشته به رقابت پرداختند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن بازدید از سالنهای محل برگزاری آزمون و نظارت بر نحوه اجرای آزمون از زحمات و تلاشهای همکاران تقدیر و تشکر کردند.

آلبوم تصاویر آزمون

• در جمعه 24 خرداد 1398