تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1393

جهانگرد: از فعالیت‌های دانشگاهی در زمینه نهضت ملی تولید محتوا و برنامه‌های نرم‌افزاری حمایت می‌کنیم

نصرالله جهانگرد در جلسه کمیته تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان آذربایجان‌شرقی، با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، راه برون‌رفت از وضعیت کنونی را به کار گیری دانش فنی و فناوری‌های نوین دانست و اظهار کرد: فناوری اطلاعات پیش‌ران توسعه کشور است و برای پیمودن این مسیر مشارکت همگانی لازم است.

Top of Form

رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور با اشاره به مشکلات مراکز دانشگاهی در خصوص دسترسی به فضای مناسب اینترنتی، اعلام کرد: درصدد کاهش هزینه و افزایش ظرفیت دسترسی برای گروه‌های خاص از جمله محققان دانشگاهی هستیم.

وی اینترنت ملی را نیازمند ارتقای ظرفیت دانست و افزود: هر سازمانی به هر اندازه‌ای که نیاز دارد باید بتواند از این شبکه استفاده کند.

معاون وزیر ارتباطات با بیان این که نهضت ملی تولید محتوا و برنامه‌های نرم‌افزاری در دستور کار این وزارتخانه است، گفت: از فعالیت‌های دانشگاهی در این زمینه حمایت می‌کنیم.

وی با اعلام این که سالانه 200 هزار دانشجو در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از مراکز دانشگاهی کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند بر ضرورت برنامه‌ریزی برای جذب منابع انسانی و توسعه فن‌بازارها تاکید کرد.

Bottom of Form

• در يکشنبه 11 خرداد 1393