تاریخ : دوشنبه 12 خرداد 1393

كنفرانس فناوري اطلاعات و دانش در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار شد

دكتر شفيعي ؛رييس كنفرانس فناوري اطلاعات و دانش(IKT):دانشگاه فني و حرفه اي مي تواند محور تحولات فناوري اطلاعات در كشور باشد و جايگاه ايران را در منطقه و جهان ارتقاء دهد .

كنفرانس فناوري اطلاعات و دانش در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار شد

دكتر شفيعي ؛رييس كنفرانس فناوري اطلاعات و دانش(IKT ):دانشگاه فني و حرفه اي مي تواند محور تحولات فناوري اطلاعات در كشور باشد و جايگاه ايران را در منطقه و جهان ارتقاء دهد .

به گزارش روابط عمومي ،دكتر مسعود شفيعي ؛سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي در سخنراني افتتاحيه ششمين كنفرانس اطلاعات و دانش در دانشگاه صنعتي شاهرود به تحليل جايگاه ايران از ديدگاه فناوري اطلاعات ، ارتباط و راهكارهاي ارتقاي اين جايگاه پرداخت .

دكتر شفيعي با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري، در خصوص استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات براي توسعه اقتصاد و تجارت تأكيد كرد : امروز مدرك گرايي در جامعه رونق يافته و بسياري از جوانان صرفاً به فكر مدرك هستند، بايد ببينيم از دل اين مدرك ها و تحصيلات دانشگاهي چه كاربردهايي براي پيشرفت جامعه حاصل مي شود.

دكتر شفيعي؛ رياست انجمن فناوري ، اطلاعات و ارتباط  كشور اعلام كرد : براساس نتايج بررسي هايي كه اين انجمن انجام داده است متأسفانه رتبه ايران در منطقه و جهان در طول چند سال گذشته نزول داشته و در اغلب شاخص هاي فناوري اطلاعات در منطقه به جايگاه آخر رسيده است .اين در حالي است كه براساس برنامه هاي توسعه كشور مي بايست جايگاه برتر منطقه را كسب مي كرديم .

رييس انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات با اشاره به اين كه در بحث گسترش دولت الكترونيك از نظر كاربردي در شرايط مطلوبي نيستيم ،خاطر نشان كرد : درست است كه جوانان ما از نظر برخورداري از هوش، بالا هستند، اما بايد با استفاده از فناوري دانش بنيان از اين هوش سرشار آنان استفاده بهينه شود.

وي با اشاره به اين نكته كه شاخصه مهم توليد علم در جوامع با سرانه مطالعه سنجيده مي شود و متاسفانه سرانه مطالعه در كشور ما پايين است، اذعان داشت : در توسعه علمي و توسعه اقتصادي بايد به صورت رقابت پذيري عمل كنيم و براي دستيابي به اين هدف بايد در همه عرصه ها و همه كارهايمان همزمان با هم و متوازن پيش برويم .

رييس انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور گفت: براي رسيدن به توسعه در زمينه هاي علمي و اقتصادي بايد از فرصت هاي ديجيتالي خوب استفاده كنيم و در اين خصوص از جايگاه متناسبي برخوردار باشيم .

دكتر شفيعي تاكيد كرد: براي نيل به اين مقصود بايد پهناي باند ايده آلي داشته باشيم، تا پاسخگوي نياز حضور در دنياي امروز باشد

گفتني انجمن ICT در سال 1383 شكل گرفت و رياست آن را دكتر مسعود شفيعي ؛سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي بر عهده دارد .

• در دوشنبه 12 خرداد 1393