تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1393

اطلاعيه سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي در خصوص بازنشستگان

با عرض سلام خدمت همكاران محترمي كه به افتخار بازنشستگي نائل شده و ...

Top of Form

اطلاعيه سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي در خصوص بازنشستگان

به نام پروردگار هستي ­بخش

رسول خدا (ص):

«بلندمرتبه­ ترين مردم نزد خداوند در قيامت، كسي است كه از همه بيشتر براي خيرخواهي خلق خدا گام برداشته باشد.»

با عرض سلام خدمت همكاران محترمي كه به افتخار بازنشستگي نائل شده و يا در شرف بازنشستگي­ هستند و خداقوت بابت سال­ها خدمت صادقانه و متعهدانه ايشان، بدين وسيله به اطلاع   مي­ رساند جهت رفاه حال بيشتر، حفظ شأن و احترام به جايگاه اين بزرگواران، اقدامات زير در حال پيگيري بوده و اميد است به سرعت عملياتي شوند:

1-       تشكيل كانون بازنشستگان.

2-       تشكيل جلساتي با سازمان بازنشستگي كشور به منظور تسهيل و تسريع در امور مربوط به اين عزيزان.

اميدواريم بتوانيم در سايه ­ي لطف و عنايت حضرت حق اقدامات مؤثري را به نحو مقتضي و شايسته به ثمر برسانيم.

با آرزوي توفيقات الهي

مسعود شفيعي