تاریخ : يکشنبه 1 تير 1393

یادداشت/سلسله بیانات رهبرفرزانه انقلاب برای جوانان/تفکرات سیاسی غلط

بیانات رهبر معظم انقلاب که حکم پدر معنوی برای همه ما دارند را تقدیم مخاطبان می نماییم.

یادداشت/سلسله بیانات رهبرفرزانه انقلاب برای جوانان/تفکرات سیاسی غلط

امام خامنه ای، این رهبر فرزانه و مراد ایرانیان و علی الخصوص جوانان رشید و برومند ایران اسلامی، همواره بر پیشرفتهای همه جانبه تاکید داشته و نصایح پدرانه شان، کام جوانان را شیرین می کند. آنچه می خوانید، توصیه های این زعیم فرزانه به فرزندان جوانش است که ایشان در این باره می فرمایند: شما مثل فرزندان من هستيد. من اگر بخواهم به بچه‌هاى صلبى و نسبىِ خودم بهترين سفارشها را بكنم، همينى كه به شما عرض كردم، به آنها خواهم گفت.

تفکرات سیاسى غلط

امروز، هر اندیشه‌یى که جوان را دچار این احساس بکند که از مسؤولان و پیشروان انقلاب و مدیران کشور جداست، این اندیشه و تفکر، از نوع همان تفکرات سیاسى غلط تزریق شده است. امروز باید ملت و دولت، پشت به پشت و دست به دست هم و در کنار یکدیگر، با تمام توان تلاش کنند تا همه‌ى طلسمهاى استکبار و سلطه را بشکنند و از بین ببرند. این، صحنه‌ى بسیار مهم و حساسى است. تفکرى که شما را هدایت خواهد کرد و باید بکند، تفکر اسلامى است. باید در دانشگاهها به تفکرات اسلامى و کار اسلامى، خیلى اهمیت بدهید.

سخنرانى در دیدار با گروه کثیرى از دانشجویان و دانش‌آموزان، به‌مناسبت سیزدهم آبان ماه 10/8/68

دنبال کنید ادامه دارد...

مرید دلها باشما جوانان سخنها دارد