تاریخ : دوشنبه 9 تير 1393

مدیرعامل سایپا آذربایجان:مجموعه ها در کنارهم می توانند شگفتی ساز وتحول آفرین باشند.

در روز گذشته مدیرعامل سایپا آذربایجان به همراه کارشناسان خود برای همکاریهای بیشتردر زمینه ارتباط صنعت ودانشگاه در دانشکده فنی وحرفه ای تبریزحضور یافتند.

در این دیدار سیدصمد صمدانی اقدم رئیس دانشکده ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان وضمن خوش آمدگویی به حاضرین دانشگاه فنی وحرفه ای را دانشگاهی کار آفرین،اشتغال زا وفناور دانست وگفت اصلی ترین ومهم ترین رسالت دانشگاه تربیت تکنسین ماهرومتعهد درصنعت کشوراست .

رضوانی مدیر عامل سایپا آذربایجان هم با ابراز خرسندی از حضور خود وهمکارانش در مجموعه دانشگاهی فنی وحرفه ای گفت :باتوجه به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب ورود به عالم صنعت کشور جزو نیازهای مبرم جامعه است وباوجود فشار تحریم هااین نیاز بیشتر احساس می شودوماکه تادیروزاز نیروهای سوسنگرد وسخنگوی سردارشهید مهدی باکری بودیم امروز هم باکمک جامعه علمی ودانشگاهی کشور در خدمت صنعت کشور هستیم .

وی افزود:آذربایجان که یکی از قطبهای صنعتی کشور محسوب می شود،سایپا درمجموعه خود تولید قطعه راقبول نداریم واصلا تولید قطعه برازنده آذربایجان نیست بحمداله به کمک نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توانستیم امتیاز طراحی وساخت گیربکس اتوماتیک را از تهران بگیریم ودر اینجا همت ویاری اساتید ودانشجویان دانشگاه فنی وحرفه ای رامی خواهیم.

رضوانی خاطر نشان کرد:مجموعه های موفق درکنارهم می توانندشگفتی ساز وتحول آفرین باشند.

تولید سیلندر با استاندارد یورو 4 در سایپای آذربایجان

رضا رضوانی مدیرعامل شرکت سایپا آذربایجان به تولید سیلندر با استاندارد یورو چهار که افتخاری بزرگ برای شرکت سایپا آذربایجان محسوب می‌شود اشاره کرد و افزود: نیروهای توانمند و مخلص سایپای آذربایجان با غیرت تمام و عزم راسخ و تلاش شبانه‌روزی توانستند افتخار تولید سیلندر با استاندارد یورو 4 را نصیب خود کنند .

رضوانی در ادامه این مهم را موفقیت بزرگ برای صنعت کشور دانست و گفت: توسعه بیش از پیش این شرکت مستلزم حمایت ویژه از سوی صنایع بزرگ به ویژه شرکت مگاموتور است و رزمندگان دفاع مقدس در عرصه اقتصاد با تلاش فراوان در سایپای آذربایجان همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، عشق و دلدادگی ولایت را به نمایش گذاشته‌اند .

درپایان این دیدار دانشکده دوپیشنهاد رادرقالب طرح به سایپا آذربایجان دادتاپس از بررسی های لازم در آینده ای  نزدیک شاهد تحولی عظیم دربین این دومجموعه باشیم.

• در دوشنبه 9 تير 1393