تاریخ : سه شنبه 10 تير 1393

شاهد حضور جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک در دانشکده فنی وحرفه ای تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشکده صمدانی اقدم در یک نشست صمیمی بامسئولین جهاددانشگاهی استان دانشگاه فنی وحرفه ای راباقدمتی بیش از 40 سال عنوان کردند وبیانات تاثیر گذار رهبر فرزانه انقلاب در شهریور ماه سال 1389که مسئولین باید به توسعه مجموعه های فنی توجه کنند،باهمت مسئولین در سال1390 دانشگاه فنی وحرفه ای شکل گرفت وبه رسالت خود ادامه می دهد .

شاهد حضور جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک در دانشکده فنی وحرفه ای تبریز

رئیس منطقه یک کشوری افتخار بزرگ دانشجویان ویا ویژگی مهم دانشجویان این دانشگاه را آچار بدست بودن آنها مطرح کردند وافزودندحلقه مفقوده ومشکل اساسی که گریبانگیر صنعت وکارخانجات است نبود تکنسین ماهر ومتعهد هست که این دانشگاه با رسالتی که دارد این خلا را برای صنعت کشور پر می کند.

رئیس دانشکده فنی وحرفه ای تبریزحضور شرکت های همکار ودانش بنیان را از تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی برشمردند.

در ادامه این نشست معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان آقای منافی جها د را یک اقیانوس پهن شده وسیع وگسترده عنوان کردند وفعالیتهای این جهاد را در ابعاد مختلف آموزشی ،پؤوهشی ،فرهنگی ،فضای مجازی وهمچنین برگزاری دوره های کوتاه مدت ،بلند مدت وضمن خدمت برای کارمندان دولت از برنامه های این جهادبرشمردند وگفتنددوره های آموزشهای کوتاه مدت جهاد رامکمل دروس تخصصی دانشگاهی طرح نمودند.

منافی افزود:باچابکی وانعطاف پذیری جهاد دانشگاهی وفناور بودن دانشگاه فنی وحرفه ای کارهای بزرگی امکان پذیر است.

در پایان این دیدار پیش تفاهم نامه ای برای همکاریهای این دومجموعه تنظیم شد تا درآینده نزدیک بعداز بررسی های لازم به امضای روسابرسد.

• در سه شنبه 10 تير 1393