تاریخ : جمعه 7 شهريور 1393

پيام سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به چهل و پنجمين كنفرانس رياضي كشور

دكتر محمد علي نجفي ، سرپرست وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري به مناسبت برگزاري چهل و پنجمين كنفرانس رياضي كشور پيامي صادر كرد .
به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ، متن كامل پيام دكتر نجفي بدين شرح است :
شرح خبر
پيام سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به چهل و پنجمين كنفرانس رياضي كشور
به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ، متن كامل پيام دكتر نجفي بدين شرح است :
ریاضی­دانان عالیقدر و میهمانان ارجمند شرکت کننده در چهل و پنجمین کنفرانس سالانه ریاضی ایران
مفتخرم به عنوان یکی از ریاضی پیشگان و به  نمایندگی از جامعه علمی و دانشگاهی، چهل و پنج سال تداوم بدون وقفه برگزاری کنفرانس سالانه ریاضی ایران را به شما عزیزان و ریاضی­دانان گرانمایه تبریک بگویم.
نقش تاريخي دانشمندان مسلمان و ایرانیان در پیشرفت اصول و مبادی علوم پایه و به­خصوص ریاضیات در جامعه علمی جهانی بر کسی پوشیده نيست و خوشبختانه در سالهاي اخير به همت استادان فرهيخته و سخت كوش دانشگاهها و موسسات آموزش عالي اين نقش در شرف احياء است و خبر افتخارآفرین ارتقای رتبه علمی ریاضیات ایران از گروه سوم به گروه چهارم دنیا تاییدی بر این امر است.
 شکی نیست که توسعه و ارتقای جایگاه علمی ایران اسلامی به ترازهای جهانی در عرصه­های علم، پژوهش و فناوری مرهون تلاشهای ارزشمند و مستمر متفکران، نخبگان علمی و فرهیخگاني است که باتدبیر و امید در مراکز آموزشی و پژوهشی ایران عزیز نقش­آفرینی می­کنند.
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري خود را موظف به حمایت مادی و معنوی از جامعه ریاضیدانان کشور می­داند و با تاکید بر اهداف دولت تدبیر و امید برای فراهم آوردن زمینه­های حضور پژوهشگران و دانشمند­ان ایرانی در   عرصه­های علمی جهانی تلاش می­کند.
اينجانب تقارن برگزاری این گردهمایی بزرگ و انتخاب دانشمند برجسته و ریاضیدان شاخص ایرانی سرکار خانم دکتر مریم میرزاخانی استاد ریاضی دانشگاه استنفورد و دانش­آموخته کارشناسی ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان نخستین چهره ریاضی زن دریافت کننده مدال فیلدز را به فال نیک گرفته و آن را نمادی از پویایی و شکوفایی علمی ایران عزیز در عرصه­های بین­المللی قلمداد می­كنم.
در خاتمه لازم می­دانم از تلاشهای ارزشمند تمامی استادان و پژوهشگران برجسته دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که با برگزاری چنین کنفرانس هایی در راه رشد علوم ریاضی قدم برمی­دارند تقدیر و تشکر نمایم.
امیدوارم با استعانت از الطاف الهی بتوانیم گامهای موثری برای ارتقای جایگاه علمی كشور برداریم و در آينده‌اي نزديك شاهد قرار گرفتن ايران عزيز در ميان كشور‌هاي برتر جهان از نظر علم و فناوري باشيم.
  • در جمعه 7 شهريور 1393