تاریخ : دوشنبه 10 شهريور 1393

حضوردانشجویان منطقه یک دربيست ودومين جشنواره سراسري فرهنگي هنري دانشجويان دانشگاه فني وحرفه اي

به گزارش روابط عمومی بيست ودومين جشنواره سراسري فرهنگي هنري دانشجويان دانشگاه فني وحرفه اي از8شهريورماه93 لغايت 11شهريور93به ميزباني آموزشكده فني و حرفه اي شهيد منتظري مشهدمقدس برگزارمي شود.

اين مرحله ازمسابقات فرهنگي هنري  درده رشته شامل  مفاهيم قرآني ، حفظ قرآن، ترتيل قرآن،قرائت قرآن ، ديدگاه سيره معصومين عليهم السلام ، نهج البلاغه،خوش نويسي،شعر،،نقاشي وكاريكاتوردرسه مرحله ي مقدماتي،منطقه اي وكشوري برگزارمي گردد.
درمرحله مقدماتي ،دانشجويان درآموزشكده هاي محل تحصيل خود به رقابت پرداخته وسپس درمرحله منطقه اي  درآزموني كه دريكم ودوم تيرماه باحضورنماينده محترم دانشگاه فني وحرفه اي به صورت غيرمتمركز درمراكز استان ها برگزارشد،شركت نمودندونفرات برترمناطق به مرحله نهايي راه يافتندكه از8شهريور93 درمحل آموزشكده فني شهيدمنتظري مشهدبه رقابت خواهند پرداخت.گفتني است افتتاحيه اين جشنواره درسالن آمفي تئاتردانشكده علوم دانشگاه فردوسي مشهدساعت 9صبح باحضور دكترشفيعي؛رياست دانشگاه فني وحرفه اي ودانشگاه جامع علمي كاربردي، آقاي ابوترابي؛نايب رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي وجمعي ازمسئولين استاني و دانشگاه فني و حرفه اي برگزارشد.ضمنامراسم اختتاميه نيزدر11شهريورماه 93باحضور دكترضياءهاشمي؛ معاون محترم فرهنگي  اجتماعي وزارت علوم تحقيقات و فناوري درهمان محل برگزارخواهدشد.

لازم به ذکر می باشد که 32 نفر از دانشجویان دختر وپسر منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای در هفت رشته مسابقات به رقابت می پردازند.

• در دوشنبه 10 شهريور 1393