تاریخ : شنبه 2 دي 1391

حضور فعال دانشجویان و اساتید دانشکده فنی و حرفه ای تبریز در سيزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري مقام برتر را كسب كرد

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با شعار: (پژوهش تقاضا محور و تولید دانش بنیان، زیر بنای اقتصاد مقاومتی)از تاریخ 91/9/25 تا 91/9/29در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد .
باسمه تعالی

در این نمایشگاه غرفه ی دانشگاه فنی و حرفه ای براساس معیارهای وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در بین سایر غُرف برتر شناخته شد و مقام نخست این نمایشگاه را به خود اختصاص داد.
    گفتنی است مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور آقای دکتر متکان و آقای دکتر مهدی نژاد نوری؛معاونین وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری برگزار شد و  خانم دکتر زاهدی ؛معاون پژوهشی و فناوری این مرکز علمی ،لوح تقدیر دانشگاه فنی و حرفه ای را دریافت کرد.
    دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تشکر از دست اندرکاران این حرکت علمی این پیروزی را به دانشجویان ،استادان ، پژوهشگران  و کارکنان دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور تبریک گفته ،موفقیت روز افزون مشعل داران علم و دانش را در رسیدن به قله ی معرفت از ایزد منان مسألت می نماید.

ضمنا در این نمایشگاه دانشجویان و اساتید دانشکده فنی و حرفه ای تبریز حضور فعال و گسترده داشتند

منبع : سایت دانشگاه فنی و حرفه ای

• در شنبه 2 دي 1391