پنجشنبه 5 مرداد 1396

سال جاری : 276124

تاریخ : دوشنبه 20 مهر 1394     |     کد : 577

بازدید ریاست محترم از خوابگاه های واقع در دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه

دکترپوراسد رئیس محترم دانشکده به همراه آقای سلیمان نژاد حراست محترم دانشکده به منظور بررسي مسائل و مشكلات دانشجویی شنبه شب مورخ هیجدهم مهرماه سال جاری از خوابگاه های واقع در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی (شهید احمدی روشن – شهید دیانت و افق ) بازدید کردند.

بازدید ریاست محترم از خوابگاه های واقع در دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه

دکترپوراسد رئیس محترم دانشکده به همراه آقای سلیمان نژاد حراست محترم دانشکده به منظور بررسي مسائل و مشكلات دانشجویی شنبه شب مورخ هیجدهم مهرماه سال جاری از خوابگاه های واقع در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی (شهید احمدی روشن شهید دیانت و افق ) بازدید کردند.

دکترپوراسد ، در این بازدید ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات دانشجویان، خواستار پیگیری امور رفاهی و معیشتی دانشجویان شده و رسیدگی به مشکلات آنان را یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان دانشگاه عنوان کرد.

دانشجویان خوابگاهی ضمن ابراز خرسندی از حضور ریاست محترم دانشکده در خوابگاه، در خصوص مشکلاتی نظیر کمبود امکانات رفاهی همچون اینترنت ،wifi ،یخچال، اجاق گاز و غیره با توجه به تعداد دانشجویان به صحبت پرداختند. ریاست محترم دانشکده نیز جهت رفع اين مشكلات قول مساعدت داده و دستورات لازم جهت تامين امکانات درخواستی را صادر نمودند.

نوشته شده در   دوشنبه 20 مهر 1394  ساعت  14:20   توسط   آموزشکده شماره 1 ارومیه ارومیه
ویرایش شده در --- ساعت ---- توسط
چاپ ارسال برای دوستان بازگشت