دوشنبه 4 ارديبهشت 1396

ماه : 8310
سال جاری : 104753

تاریخ : يکشنبه 26 مهر 1394     |     کد : 583

تشکیل اولین جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 95- 94 دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی

اولین جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 95- 94 دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه با حضور مسئولین دانشکده و جمعی از دانشجویان جدید الورود طبق برنامه زمانبندی شده روز شنبه مورخ25/07/95 در سالن آمفی تاتر دانشکده برگزار شد.

دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) به حاضرین و تبریک قبولی دانشجویان جدید الورود در آزمون سراسری دانشگاه فنی و حرفه ای، در خصوص رسالت ، ساختار و اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین ظرفیت ها و توانایی های موجود در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی مطالبی را بیان نمودند.

در این جلسه دکتر پوراسد از دانشجویان خواست که برای 2 سال عمر خود در دانشگاه برنامه ریزی کنند و دانشگاه را بدون دستیابی به علم و مهارت ترک نکنند. ایشان با ذکر جایگاه مناسب دانشکده فنی و حرفه ای در بین دانشگاه های استان و نیز مراکز مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای کشور آمادگی دانشکده را برای حمایت از دانشجویان مخترع و مبتکر و حمایت از طرح های آنان اعلام نمودند.

ایشان همچنین دانشجویان را به زندگی سالم در محیط دانشگاه ،ورزش ، دوری از سیگار و مواد مخدر دعوت نموده و بر عزم خود برای حل مشکلات دانشجویان و نیز ارتقای جایگاه دانشکده تاکید نمودند.

در ادامه جلسه نیز آقای موحد نژاد معاونت محترم آموزشی ، آقای شیدا معاونت محترم فرهنگی دانشجویی و آقای سلیمان نژاد حراست محترم دانشکده هرکدام به ترتیب به تشریح قوانین و آیین نامه های مربرط به حوزه کاری خود پرداختند.

آموزشکده شماره 1 ارومیه ارومیه
نوشته شده در   يکشنبه 26 مهر 1394  ساعت  11   توسط   آموزشکده شماره 1 ارومیه ارومیه    تعداد بازدید  701
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :