تاریخ : چهارشنبه 5 خرداد 1395

حضور رئیس هیئت مدیره محترم صنایع غذایی و بسته بندی پلیمری (تانسو)

به گزارش روابط عمومی ، ، در همایش یک روزه نمایندگان استانی به گزارش روابط عمومی ، در همایش یک روزه نمایندگان استانی نظارت و ارزیابی در تبریز جناب آقای مهندس سید صادق محمودی رئیس هیئت مدیره محترم صنایع غذایی و بسته بندی پلیمیری (تانسو) و هیئت همراه در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای تبریز درجمع نمایندگان استانی نظارت و ارزیابی حضور پیدا کردند ...

به گزارش روابط عمومی ، در همایش یک روزه نمایندگان استانی نظارت و ارزیابی در تبریز جناب آقای مهندس سید صادق محمودی رئیس هیئت مدیره محترم صنایع غذایی و بسته بندی پلیمیری (تانسو) و هیئت همراه در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای تبریز  درجمع نمایندگان استانی نظارت و ارزیابی حضور پیدا کردند و ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان محترم از رسالت مجموعه صنایع غذایی و بسته بندی پلیمری تانسو به حاضرین ارائه دادند و خواستار همکاری مجموعه دانشگاهیان برای این مجموعه شدند. تمامی حاضرین و نمایندگان محترم استانی دانشگاه فنی و حرفه ای از ارتباط با این مجموعه آمادگی خود را اعلام نمودند.

• در چهارشنبه 5 خرداد 1395