تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1395

همایش تجلیل از مجاهدت های خاموش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) همایشی با عنوان تجلیل از مجاهدت های خاموش با حضور همکاران و اساتید آموزشکده های فنی و حرفه ای تبریز در سالن همایش دانش برگزار شد.

در این مراسم ریاست محترم منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن عرض خیرمقدم به مدیرکل محترم اطلاعات استان و هیئت همراه و همکاران عزیز به وضعیت موجود آموزشکده ها و دانشکده های فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری اشاره نمودند و رسالت و هدف اصلی این دانشگاه را کارآفرینی و مزیت ویژه این دانشگاه را تقاضا محور بودن آن دانستند.

دکتر غلامرضا کیانی به دو مسئله مهم اشاره نمودند و فرمودند در جامعه کنونی دو مسئله مهم و اساسی وجود دارد که یکی بحث سلامت و دیگری مسئله آرامش و امنیت می باشد که ما هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را غنیمت شمردیم تا از مجاهدت های گمنام این بزرگواران در عرصه امنیت و آرامش جامعه تجلیل و تقدیر نمائیم.

در ادامه این مراسم مدیر کل محترم اطلاعات استان از حضور خود در مجموعه علمی ابراز خرسندی نمودند و در خصوص مسائل جاری کشور و کشور های همسایه مطالبی را ارائه نمودند و ایشان در ادامه حمایت خود را از این دانشگاه اعلام نمودند و فرمودند در هیچ جا از حمایت های خود در خصوص دانشگاه فنی و حرفه ای دریغ نخواهیم کرد.

در پایان این مراسم ریاست محترم منطقه یک با اهدای لوحی به نیابت از مجاهدت های سربازان گمنام امام زمان (عج) از مدیر کل محترم اطلاعات استان آذربایجان شرقی تقدیر و تجلیل نمودند.

• در دوشنبه 10 خرداد 1395
  • در دوشنبه 10 خرداد 1395