تاریخ : شنبه 16 مرداد 1395

همایش یکروزه بسیج کارمندی حوزه مقاومت بسیج شهیدمدنی (ره)در آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، همایش یکروزه بسیج کارمندی حوزه مقاومت بسیج شهیدمدنی (ره) باحضور ریاست محترم منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای وفرمانده محترم حوزه مقاومت بسیج شهیدمدنی (ره) ومسئولین تعلیم وتربیت ونیروی انسانی پایگاههای مقاومت در آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز برگزار شد.

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای در این همایش ضمن خوش آمدگویی بسیج را همراه واقعی نظام جمهوری اسلامی ایران درتمامی عرصه ها برشمردندو کارمند بسیجی را الگو ونمونه بارزازلحاظ اخلاق و رفتاردانستند.

دکتر کیانی دانشگاه فنی وحرفه ای را نمونه بارز یک دانشگاه نسل سوم دانستند وبرای تداوم دانشگاه مهارت محورتلاش می کند جوانان کار آفرین به جامعه تحویل دهد.

در ادامه جناب سرهنگ بهروزی فرمانده محترم حوزه مقاومت بسیج شهیدمدنی (ره)ضمن تشکر از هیئت رئیسه دانشگاه وتعامل دانشگاه بابسیج کارمندی رسالت بسیج را در مجموعه دانشگاه با ارزش خواندند و پتانسیل بالای این دانشگاه صفا وصمیمیت درجمع همکاران را یک کار ارزشی دانستند.

ادامه این همایش باسخنرانی مسئول تعلیم وتربیت سازمان بسیج کارمندی استان در بین کامندان بسیجی حوزه مقاومت بسیج شهیدمدنی (ره)همراه بود.

• در شنبه 16 مرداد 1395
  • در شنبه 16 مرداد 1395