تاریخ : يکشنبه 21 شهريور 1395

آئین تکریم و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سراب

به گزارش روابط عمومی ، آیین تکریم مهندس اکبرنیا رئیس و معارفه مهندس نجمی آزاد سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه ای پسران سراب با حضور دکتر کیانی رئیس منطقه یک...
H

به گزارش روابط عمومی ، آیین تکریم مهندس اکبرنیا رئیس و معارفه مهندس نجمی آزاد سرپرست جدید  آموزشکده فنی و حرفه ای پسران سراب با حضور دکتر کیانی رئیس منطقه یک، دکتر داودی نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی ومهندس گرشاسبی فرماندار سراب و حضور اساتید وکارکنان و مسئولین شهرستانی برگزار گردید در این مراسم دکتر کیانی طی سخنانی بر رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان دانشگاه کارآفرین و نسل سومی تاکید نموده ابراز امیدواری نمودند در آینده نزدیک با تخصیص اعتبارات عمرانی شاهد اتمام پروژه نیمه کاره کارگاه خیرساز مردانی آذر باشیم همچنین از خدمات و زحمات  اقای اکبرنیا در سیزده سال مدیریت بر آموزشده فنی سراب با اهدای لوح تقدیر قدردانی نموده طی ابلاغ ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور جناب دکتر شفیعی ،سرپرست جدید آموزشکده را که انتصاب نموده بر لزوم تلاش و همت مسوول جدید بر توسعه کمی و کیفی آموزشکده سراب تاکید نمودند .

• در يکشنبه 21 شهريور 1395