تاریخ : شنبه 3 مهر 1395

نشست مشترکی با منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز و دانشگاه فنی و حرفه ای کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی، ای جلسه که در دفتر نماینده محترم تام الاختیار استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد، دکتر کیانی رئیس محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن دست مریزاد به عوامل دولت محترم به پتانسیل های ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای اشاره نمودند و مشارکت فی مابین منطقه ویژه با دانشگاه فنی و حرفه ای را برای پیشینه و اهداف عالیه دولت سهل تر عنوان کردند.
دکتر کیانی در بخش دیگری از سخنان خود بر ایجاد مراکز رشد در سطح دانشگاه فنی و حرفه ای پرداختند که می توان به کمک استاندار محترم آذربایجان شرقی ، پارک علم و فناوری استان و منطقه ویژه علم و فناوری مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای را در سطح تبریز ایجاد نمود.
دکتر جهانگیری مدیر محترم منطقه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز در ادامه ضمن ابراز خرسندی از حضور ریاست محترم منطقه یک و هیئت همراه به دیدگاه ویژه شخص آقای استاندار در بحث فناوریها بخصوص منطقه ویژه علم و فناوری پرداخت. ایشان اظهار نمودند دانشگاه فنی و حفه ای می تواند به عنوان مدیریت در بحث ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای ایجاد دانشگاههای کارآفرین متولی این امر باشد.
جهانگیری در بخشی از سخنان خود به بحث تفاهم نامه مابین دانشگاه فنی و حرفه ای و منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز در جهت پیشرفت استان پرداختند.
ایشان تشکیل یک شبکه علمی در کنار قطعه سازان استان را پیشرفت چشمگیری برای صنعت استان و تولید خواندند.
در ادامه مقرر شد دانشگاه فنی و حرفه ای در نمایشگاه فناوری های نو که آبانماه سالجاری در نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار خواهد شد با حضور فعال خود و فعالسازی تور علمی از نمایشگاه فوق بازدید نمایند.

• در شنبه 3 مهر 1395