تاریخ : يکشنبه 4 مهر 1395

رئیس محترم منطقه یک به همراه کمیته تخصصی ساخت و تولید از مجموعه صنعتی تانسو پاک پلیمر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر کیانی رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه معاون محترم آموزشی و پژوهشی و اساتید ساخت و تولید دانشکده فنی و حرفه ای تبریز از مجموعه صنعتی تانسو پاک پلیمر بازدید به عمل آوردند.
مجموعه تانسو پاک پلمیر تولید کننده ظروف مطابق با آخرین استانداردهای جهانی جهت بسته بندی غذای گرم در کشور است.
در این بازدید اساتید ساخت و تولید برای بررسی های بیشتر و راهکارهای جدید و برای حمایت از صنعت جامعه و استان مقرر شد بازدید های تخصصی و فنی در آینده نزدیک صورت گیرد.
مهندس محمودی مدیرعامل محترم مجموعه صنعتی تانسو پاک پلیمر از مزایای ظروف تولید شده در این مجموعه مطالبی را بیان نمودند و در ادامه از مشکلات اساسی صنعت که علم و دانش فنی بدون صنعت بی اساس و بی فایده است پس ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید محکم تر باشد و جامعه صنعتی باید به افراد تحصیلکرده ارزش فراوانی بدهند.
در خاتمه مقرر شد بعد از بررسی های کارشناسانه توسط تیم تخصصی ساخت و تولید دانشگاه فنی و حرفه ای در آینده نزدیک تفاهم نامه ای بین دو مجموعه منعقد خواهد شد.
  • در يکشنبه 4 مهر 1395