تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1395

بازدید جناب آقای دکتر بیگی از دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

بازدید جناب آقای دکتر بیگی از دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی جناب آقای دکتر احمد علیرضا بیگی نماینده محترم مردم شریف شهرستان های تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با هیأت همراه در دانشگاه فنی و حرفه ای ...

جناب آقای دکتر احمد علیرضا بیگی نماینده محترم مردم شریف شهرستان های تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با هیأت همراه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان حضور پیدا کردند. در این جلسه ابتدا دکتر غلامرضا کیانی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تشکر از حضور آقای دکتر احمد علیرضا بیگی و هیأت همراه به معرفی دانشگاه و قابلیت ها و توانمندی های آن و هم چنین ایجاد دانشگاه فنی و حرفه ای استان به مطالبی اشاره نمودند، سپس دکتر بیگی بر همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای استان اعلام آمادگی نمودند و بعد از جلسه از کارگاه مکانیک و سایر بخش های دانشگاه بازدید بعمل آوردند.

• در دوشنبه 24 آبان 1395