تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1395

بازدید نماینده مردم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه فنی و حر فه ای استان آذربایجان شرقی

جناب آقای دکتر شیو یاری نماینده محترم مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی طبق هماهنگی قبلی با مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان دیدار کردند. در این جلسه ابتدا دکتر غلامرضا کیانی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن قدردانی از حضور آقای دکتر شیو یاری به معرفی دانشگاه و توانمندی های آن و هم چنین به همکاری های هر چه بهتر با آموزشکده فنی و حرفه ای میانه اشاره نمودند و اظهار امیدواری نمودند:

با ایجاد دانشگاه فنی و حرفه ای استان در بین 10 استان کشور شاهد موفقیت های بیش از پیش در دانشگاه فنی و حرفه ای استان باشیم. در این جلسه دکتر شیو یاری بر همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای استان و آموزشکده فنی و حرفه ای میانه اعلام آمادگی نمودند.

• در دوشنبه 24 آبان 1395