تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1395

نشست صمیمی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای با اعضای هیأت علمی کارکنان منطقه یک کشوری

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر شفیعی در سفر خود به استان آذربایجان شرقی (تبریز) در جمع رؤسا ، اساتید و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای ...

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر شفیعی در سفر خود به استان آذربایجان  شرقی (تبریز) در جمع رؤسا ، اساتید و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه  ای به استانی شدن دانشگاه اشاره نمودند و این امر را در راستای سیاست های کلی دانشگاه بیان نمودند و از تدبیر و درایت  جناب آقای دکتر کیانی در خصوص مدیریت منطقه و استان ابراز نمودند و اظهار رضایت کردند ایشان در ادامه به جذب هیأت علمی اشاره نمودند و مدیریت استانی شدن  دانشگاه را به مصلحت و پیشرفت و ارتقاء جایگاه واقعی دانشگاه فنی و حرفه ای دانستند.

در خاتمه توسط اساتید و کارکنان سؤالاتی از ریاست محترم دانشگاه شد که ایشان به تمامی سؤالات حضار محترم پاسخ دادند.

• در دوشنبه 24 آبان 1395