تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1395

بازدید وزیر محترم کشور و استاندار آذربایجان شرقی از هواپیمای ساخته شده در دانشگاه فنی و حرفه ای

دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور که برای افتتاح چهارمین نمایشگاه و جشنواره فناوری های نو و پیشرفته ربع رشیدی به تبریز سفر کرده بود بعد از سخنرانی در جمع مسوولین کشوری، لشکری، استانی و فناوران، پژوهشگران و دانشجویان چهارمین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز رسماً افتتاح کرد و بعد از بازدید از غرفه های مختلف از هواپیمای ساخته شده در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی که توسط دانشجو جناب آقای عبدی طراحی و ساخته شده است به همراه استاندار آذربایجان شرقی رونمایی کردند. و از روند ساخت و طراحی هواپیما قرار گرفتند و از زحمات دانشجو و مسئولین دانشگاه تشکر و قدردانی بعمل آوردند.

• در دوشنبه 24 آبان 1395
  • در چهارشنبه 26 آبان 1395