تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1395

بازدید ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای از چهارمین نمایشگاه و جشنواره فناوری های نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز

به گزارش روابط عمومی ، ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای در حاشیه سفر خود به تبریز به همراه ریاست محترم منطقه یک کشوری از چهارمین نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز در محل نمایشگاه بین المللی تبریز بازدید نمودند.

ایشان پس از دیدار با نماینده تام الاختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه علم و  فناوری و دبیر نمایشگاه و جشنواره در نمایشگاه در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای حضور یافتند و با آقای عبدی دانشجوی معماری که توسط ایشان هواپیمای تک سرنشین طراحی و ساخته شده از روند ساخت این هواپیما مطلع شدند.

دکتر شفیعی در حاشیه بازدید از نمایشگاه در جمع خبرنگاران حضور یافتند و از روند برگزاری نمایشگاه و سیاست های کلی دانشگاه فنی و حرفه ای مطالبی را ارائه نمودند.

• در دوشنبه 24 آبان 1395