تاریخ : شنبه 29 آبان 1395

بازدید نایب رئیس محترم اول مجلس شورای اسلامی و نماینده محترم مردم شریف تبریز ، آذرشهر و اسکو از دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش روابط عمومی، در این دیدار دکتر غلامرضا کیانی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان در خصوص تجمیع و ارتقاء دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای به دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خبر دادند و ایشان یکی از مزایای این تجمیع را استفاده مراکز از ظرفیتها و پتانسیل های همدیگر برشمردند.

دکتر کیانی در ادامه با وضعیت کارگاهها، آزمایشگاهها و عدم تخصیص بودجه کافی تعداد دانشجو و رشته  دایر در این دانشگاه و همچنین از ظرفیت بالای جذب کار این دانشجویان در این دانشگاه پرداختند.

دکتر پزشکیان نایب رئیس محترم اول مجلس شورای اسلامی در ادامه این دیدار به روند کمک به این دانشگاه و مشخص شدن نیازهای جامعه، صنعت و ... پرداختند. ایشان دایر نمودن دانشگاه، رشته در دانشگاهها را بر حسب نیاز جامعه دانستند و فرمودند اگر غیر از این باشد تأسف آمیز است نماینده محترم مجلس شورای اسلامی برای رسیدن به اهداف متعالی در دانشگاه فنی و حرفه ای تحریر برنامه جامع راهبردی مطابق با وضعیت موجود دانستند تا برنامه ای اجرایی و عملی باشد- در خاتمه ایشان بعد از شرکت در نماز جماعت از کارگاهها، آزمایشگاهها دانشگاه بازدید کردند.

• در شنبه 29 آبان 1395