تاریخ : چهارشنبه 17 آذر 1395

روز دانشجو در دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی، جهت ارج نهادن به قشر فرهیخته در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور ریاست محترم منطقه یک کشور و مدیر عامل محترم شرکت مهراصل و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

روز دانشجو در دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی گرامی داشته شد.

در این مراسم دکتر کیانی ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو با اشاره به اینکه قشر دانشجو یک قشر ارزشی، معنوی و ارزشمند است فرمود جهت ارج نهادن به قشر فرهیخته دانشجو از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم و هدف از آمدن دانشجو به دانشگاه کسب علم و دانش است و در تلاش هستیم با کمک همکاران محترم و اساتید این دانشگاه را به جایگاه اصلی خود برسانیم ایشان با اشاره به نسل سوم بودن دانشگاه و پتانسیل موجود که در این دانشگاه سرمایه های فنی نهفته است گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای این عملی بودن این دانشگاه بهترین مزایا را نسبت به دیگر دانشگاهها دارد.

در خاتمه رئیس منطقه یک کشور تنها راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی در دانشگاهها را همدلی و همزبانی دانشجویان با مسئولین دانشگاه دانستند.

در ادامه جناب آقای مهندس مقیمی مدیر عامل شرکت مهراصل که یکی از موفق ترین کار آفرینان و چهره ماندگار کشور محسوب می شود با تبریک روز دانشجو به تمامی دانشجویان محل دانشگاه را یک محل مقدس خواندند و ایشان تحصیل در این از مقطع زمان را خیلی سهل و آسان دانستند چرا که زمانی که ما تحصیل می کردیم خیلی سخت و دشوار بود ایشان در ادامه به خاطرات زندگی خود در دوران جوانی اشاره کردند و از کجا به کارآفرینی شروع نموده اند پرداخت و در ادامه با دانشجویان به درد و دل پرداخت.

در ادامه این مراسم 3 نفر از دانشجویان آقایان توکلی به نمایندگی از تشکل های دانشجویی(بسیج)، عبدی به نمایندگی از دانشجویان مخترع و پژوهشگر و حسینی به نمایندگی از دانشجویان نخبه به ایراد سخنرانی و نظرات خود پرداختند.

در ادامه این مراسم با گروه هنری موسیقی سنتی که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود.

در خاتمه به پاس حمایتهای بی دریغ جناب آقای مهندس مقیمی ایشان به عنوان عضوی ازخانواده دانشگاه فنی وحرفه ای شدند که ریاست محترم منطقه یک دانشگاه با نشان دانشگاه برسینه ایشان نصب نمودند و به رسم یاد بود هدیه ای به ایشان تقدیم شد در ادامه به نمایندگی از 12 دانشجوی رتیه برتر علمی، فرهنگی، فعال دانشجویی هدایایی به رسم یاد بود تقدیم شد.

• در چهارشنبه 17 آذر 1395