تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395

بازدید مدیرکل محترم مدیریت برنامه ریزی استان از دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش روابط عمومی ، جناب آقای دکتر بهبودی مدیرکل محترم مدیریت برنامه ریزی استان با حضور در دفتر ریاست محترم منطقه یک کشور از روند و رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای مطلع شد.

به گزارش روابط عمومی ، جناب آقای دکتر بهبودی رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه ریزی استان با حضور در دفتر ریاست محترم منطقه یک کشور از روند و رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای مطلع شد.

رئیس محترم منطقه یک کشور با توجه به پتانسیل و ظرفیت بالای دانشگاه فنی و حرفه ای هم از لحاظ تکنسین های آچار به دست هم وجود کارگاهها و آزمایشگاهها مجهز در شکل گیری دانشگاه نسل سوم موثر بوده است.

ایشان با اشاره به برگزاری اولین کنفرانس بودجه ریزی و بهایابی با رویکرد ملی که سال گذشته به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای در تبریز برگزار شد اشاره نمودند و این حرکت ارزشمند که باعث افزایش بودجه دانشگاه در سطح کشور شد را مدیون تلاشهای شبانه روزی همکاران محترم دانستند. آقای دکتر کیانی از رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه استان درخواست مساعدت در تجهیز و بروزرسانی کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح استان آذربایجان شرقی شدند.

در ادامه جناب آقای دکتر بهبودی با هیئت همراه از کارگاهها ، آزمایشگاهها و سالن آمفی تئاتر در حال احداث و بخشهای مختلف و از مرکز شماره 2 تبریز بازدید نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر بهبودی از ابتکارات و تلاشهای شبانه روزی ریاست محترم منطقه یک کشور و همکاران و اساتید تقدیر و تشکر و قول مساعدت دادند.

• در سه شنبه 30 آذر 1395
  • در چهارشنبه 1 دي 1395