تاریخ : چهارشنبه 1 دي 1395

همایش ملی هنر و صنعت در ساختمان برگزار شد.

همایش ملی هنر، صنعت در ساختمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، همایش ملی هنر، صنعت در ساختمان با حضور مسئولین کشوری استانی، اساتید، دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در این همایش ملی جناب آقای دکتر غلامرضا کیانی رئیس محترم منطقه یک ضمن خیرمقدم به حضار گرامی از حضور در صحن دانشگاه فنی و حرفه ای به جایگاه این دانشگاه نسل سوم اشاره نمودند و به هنر در معماری، هنر و صنعت ساختمان و به زیبایی شهر در بحث معماری و ساختمان اشاره نمودند.
در این همایش جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای مختلف کشور از جمله دکتر قبادیان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دبی، دکتر حسین زاده دلیر از اساتید معماری ایران حضور داشتند ؛ در این مراسم دبیر محترم اجرایی همایش و دبیر کل انجمن معماری استان جناب آقای دکتر صراف زاده تبریز ضمن خیرمقدم و تشکر از همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای و تیم اجرایی همایش به هنر در صنعت ساختمان معماری استان اشاره کردند.
 در ادامه این همایش جناب آقای دکتر مهدی زاده ، دکتر قبادیان ، دکتر حسینی و دکتر حسین زاده دلیر به جایگاه واقعی عمران و معاری در هنر و صنعت این هنر ارزشمند اشاره نمودند. گفتنی است در این همایش بیش از 300 نفر از علاقه مندان به این رشته حضور داشتند لازم به یادآوری است صبح تا ظهر هم در سالن کنفرانس دانشگاه دانشجویان به ارائه مقالات خود پرداختند.

• در چهارشنبه 1 دي 1395