تاریخ : دوشنبه 4 بهمن 1395

جلسه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه فنی و حرفه ای - استان آذربایجان شرقی با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کیانی برگزار گردید.

در این نشت رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه اساتید گروه معارف اسلامی در کنار تدریس متون درسی با ایجاد انگیزه و نشاط در کنار برقراری رابطه صمیمی باعث دل گرمی دانشجویان هستند، انتظارات و مطالبات خود را بیان کرد
در ادامه استاد جوادی فام مدیر گروه معارف با تبین ارزش و جایگاه معارف اسلامی این دروس را شاه بیت دروس عمومی خواند
در ادامه اساتید محترم به بیان نکته نظرات خود پرداختند و در خاتمه دکتر کیانی از زحمات مجموعه گروه معارف اسلامی با اهداء لوح تقدیر کرد.
  • در دوشنبه 4 بهمن 1395