تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

جشن بزرگ انقلاب اسلامی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی با حضور خانواده محترم بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای و ریاست محترم منطقه یک کشور و معاون محترم پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای و مدیر کل محترم اداره مالی برگزار شد.
در آئین بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی ریاست محترم منطقه ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و تبریک به خانواده های محترم و خیر مقدم،  پیروزی انقلاب اسلامی را ثمره جانفشانی های شهداء و تفکر و اندیشه بزرگمرد تاریخ ایران حضرت امام خمینی (ره) دانستند و ولایت فقیه را یکی از ارکان اصلی نظام برشمردند . ایشان در ادامه به جایگاه ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای در بین دانشگاه های کشور مطالبی را ارائه نمودند.
در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر حق پناهی معاون محترم پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در جمع خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و تقدیر و تشکر از تلاشهای شایسته ریاست محترم منطقه یک کشور، ابراز داشتند تبریز قهرمان در تمامی عرصه های جامعه پیشتاز بوده و در فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی در صف اول فعالیت های پژوهشی است و امید این را داریم تا با همت همه جانبه دانشگاه نسل سوم را با کارهای پژوهشی جان تازه ببخشیم و این هم در سایه تلاشهای اساتید و همکاران خواهد بود.
آئین بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در شرایطی به برنامه خود ادامه می داد که برنامه های متنوعی چون گروه موسیقی ، بازسازی سرود های انقلاب ، قرعه کشی ، تجلیل از بازنشستگان و فرزندان همکاران محترم را به همراه داشت.

• در شنبه 23 بهمن 1395