سه شنبه 6 تير 1396

ماه : 30011
سال جاری : 189113

تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395     |     کد : 940

گردهمایی معاونین اداری و مالی و رؤسای ادارات امور مالی مراکز منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه در تبریز برگزار شد.

نشست یکروزه معاونین اداری و مالی و رؤسای امور مالی مراکز منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای در تبریز برگزار گردید. در این گرد همایی ابتدا آقای ایران زاده مدیرکل محترم امور مالی دانشگاه فنی و حرفه ای به جایگاه ...

در این گرد همایی ابتدا آقای ایران زاده مدیرکل محترم امور مالی دانشگاه فنی و حرفه ای به جایگاه حوزه مالی و اداری با توجه به حساسیت امر، حجم کار، پاسخگویی و نکات فنی به مطالبی اشاره نمودند و سپس مواردی از جمله بحث حسابداری تعهدی، نرم افزار اموال، تشکیلات تفصیلی استانی، برگزاری آموزش ضمن خدمت، اعتبار تعمیر و تجهیز و سایر مسائل مالی را یادآور شدند.
در این مراسم موسی عدالت خواه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشکده هدف از برگزاری گردهمایی را آشنایی با تکالیف و مقررات مالی و ایجاد وحدت رویه مباحث مالی را اعلام نمودند.
ایشان یاد آور شدند سرعت، دقت، پاسخگویی و شفافیت در مباحث اداری و مالی باید سرلوحه همه همکاران حوزه اداری و مالی قرار گیرد. در پایان گردهمایی معاونین اداری و مالی و رؤسای ادارات مالی منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای مسائل و مشکلات مربوط به حوزه مالی را اعلام نمودند و سپس توسط آقای ایران زاده مدیر کل امور مالی دانشگاه فنی و حرفه ای به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

نوشته شده در   دوشنبه 25 بهمن 1395  ساعت  00:21   توسط   روابط عمومی
ویرایش شده در دوشنبه 25 بهمن 1395 ساعت 10:44 توسط روابط عمومی