پنجشنبه 10 فروردين 1396

ماه : 22762
سال جاری : 22762

تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395     |     کد : 940

گردهمایی معاونین اداری و مالی و رؤسای ادارات امور مالی مراکز منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه در تبریز برگزار شد.

نشست یکروزه معاونین اداری و مالی و رؤسای امور مالی مراکز منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای در تبریز برگزار گردید.
در این گرد همایی ابتدا آقای ایران زاده مدیرکل محترم امور مالی دانشگاه فنی و حرفه ای به جایگاه حوزه مالی و اداری با توجه به حساسیت امر، حجم کار، پاسخگویی و نکات فنی به مطالبی اشاره نمودند و سپس مواردی از جمله بحث حسابداری تعهدی، نرم افزار اموال، تشکیلات تفصیلی استانی، برگزاری آموزش ضمن خدمت، اعتبار تعمیر و تجهیز و سایر مسائل مالی را یادآور شدند.
در این مراسم موسی عدالت خواه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشکده هدف از برگزاری گردهمایی را آشنایی با تکالیف و مقررات مالی و ایجاد وحدت رویه مباحث مالی را اعلام نمودند.
ایشان یاد آور شدند سرعت، دقت، پاسخگویی و شفافیت در مباحث اداری و مالی باید سرلوحه همه همکاران حوزه اداری و مالی قرار گیرد. در پایان گردهمایی معاونین اداری و مالی و رؤسای ادارات مالی منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای مسائل و مشکلات مربوط به حوزه مالی را اعلام نمودند و سپس توسط آقای ایران زاده مدیر کل امور مالی دانشگاه فنی و حرفه ای به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

روابط  عمومی
نوشته شده در   دوشنبه 25 بهمن 1395  ساعت  00   توسط   روابط عمومی    تعداد بازدید  185
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :