پنجشنبه 10 فروردين 1396

ماه : 22765
سال جاری : 22765

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395     |     کد : 941

ششمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ششمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری با حضور اساتید و دانشجویان رشته های مدیریت، اقتصاد و حسابداری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در این کنفرانس جناب آقای دکتر حدادی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی به نیابت از ریاست محترم منطقه یک کشور ضمن خوش آمدگویی برگزاری چنین کنفرانس ها را یک فرصت دانستند و ظرفیت ها و پتانسیل های مجموعه های مختلف را برای هم فکری و هم اندیشی در کنار هم مفید و مؤثر شمردند.
در ادامه این کنفرانس دکتر حاجی حسینلو عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه اصفهان در مورد مدیریت در کنار اقتصاد مطالبی را ارائه نمودند.
در پایان دانشجویان رشته های فوق مقالات خود را که به دبیرخانه کنفرانس فرستاده بودند ارائه دادند.

روابط  عمومی
نوشته شده در   شنبه 30 بهمن 1395  ساعت  10   توسط   روابط عمومی    تعداد بازدید  124
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :